Söndag

publicerat i Alvin&EdvinAlvin och Edvin igår! Alvin är jätte snäll mot sin lillebror och det tycker jag känns väldigt skönt! Värre om trotsen skulle gå ut över honom så vi inte skulle kunna lägga ifrån oss Edvin någonstans. Men nu är det inga problem, man måste bara kolla så inte Alvin lägger sig på Edvin :-)


Nu ligger Edvin i sitt babygym och tittar lite.. Vi testade att ligga på mage ett tag och det gillade han en stund. Nu tror jag snart att han somnar!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Erika:

två till mysungar ser jag =) jag tänkte på det där du skrev om era dagistimmar och var tvungen att ta upp det med min M. Och ni måste väl kunna kräva att få gå 15 timmar på 3 dagar? M tyckte också att det var helt sjukt och det låter ju helt galet med tanke på att du knappt hinner dit och vända innan han ska hem och att Alvin hinner ju knappt få ut något av att ens vara där? Jag skulle vara skitförbannad på erat dagis om jag var du. Hoppas du förstår att jag inte är irreterad på dig nu =)

2:a kommentar, skriven , av Erika:

ja det låter verkligen uppåt väggarna! jämför man med dig så har vi ju rentav "lyxigt". tiden går fort men jag känner ändå att jag hinner med att fixa med mat o tvätt och mysa med ludwig eller göra något annat de timmarna e är på dagis.

E går på en privat förskola

3:e kommentar, skriven , av Petra:

åh så mysigt med syskonmys:)kram

Kommentera inlägget här :