Onsdag

publicerat i Vardag

Vad fort dagarna går, tyckte nyss det var söndag! Edvin ligger här och sover bakom mig i sängen och Alvin är på dagis. Ska nog väcka lillkillen snart så han inte sover allt för länge. Natten har varit lite sådär, Edvin är förkyld så han tycker nog det är lite otäckt att vara så täppt. Har försökt hjälpt honom med saltvatten droppar i näsan. Idag när jag hämtat Alvin ska jag gå till skolan för att hämta en tenta som jag har klarat! Sen ska Moa följa med oss på en promenad så Alvin kanske kan sova lite i vagnen.

Skulle vilja gå förbi PoP för att titta på deras rea, fick presentkort av mamma och Janne där till Edvin. Sen skulle jag vilja ha en vårjacka till Alvin! Vi har inte köpt ett klädesplagg till Edvin sedan han föddes än, han har bara stl 50 än så det får bli att köpa större storlekar även om han inte har så mycket kläder han kan ha. Känns ingen idé att köpa 50 nu! Får se om jag kanske springer in där om Alvin somnar, Edvin somnar väl direkt han läggs i vagnen så det blir inga större problem. Annars går jag helst inte på stan med två små barn som inte tycker det är så roligt!

Ska ta någon dag lite senare och gå ner själv och kolla lite, har ju en massa presentkort till mig själv som jag måste bli av med :) Men först vill jag komma i mina jeans så jag kan ha rätt storlek igen! Jag gick upp ca 18kg denna gång och har ca 8kg kvar men jag känner faktiskt ingen stress denna gång. Det försvinner när jag får träna igen!

Kommentera inlägget här :