Helgen är här

publicerat i Edvin

Hade Alvin hemma idag för att han också är förkyld! Blev lite smått kaotiskt måste jag säga på förmiddagen när Edvin skrek och Alvin var jätte trött. Fick avbryta Alvins läggning tre gånger innan Edvin somnade. Hade ingen lunch hemma riktigt heller till mig, men fixade ihop något lite snabbt sen vaknade Edvin. Tycker han sover väldigt lite på dagarna för en bebis. Han blir inte gladare direkt när han är trött men inte kan somna. Jaja eftermiddagen var bättre i alla fall sen kom Andreas hem i bra tid idag! Så vi åt middag på burger king med Danne, sen skulle vi handla på maxi men vi tar det en annan dag. Löningshelg + fredag kl 18 = dålig timing.



Edvin är förkyld och jätte täppt i nästan men pigg så jag tror vi ska klara oss från sjukhus (ta i trä). Han får inte bli sjuk igen stackarn. Han har ju inte ens blivit helt frisk från sin första RS! Han har inte feber, hostar inte och är pigg. Lite svårt att äta har han ibland för han måste ju andas genom munnen när det inte går genom näsan. Har koksalt, näsdroppar och nässug men det blir inte så bra för det.
Han somnade utan mat efter sitt bad så vi får se hur han sover för kvällen nu.

Måste säga att räddningen med hans skrikande är att han inte skriker på nätterna på samma sätt. Skulle vara död då, även om det är jobbigt att vara själv dagtid så föredrar jag att få sova hyffsat på nätterna.

Hoppas ni får en bra helg! Här är det töväder..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Erika:

ja jsses , tur v hade att inte allalåg o kräktes samtidigt bara att E&L har verkat klarat sig är väldigt skönt!

Jag känner samma sak med Ludwig, att han sovit lite för att vara bebis... men huvudsaken att han sover på natten

Kommentera inlägget här :