Goddag

publicerat i Edvin



Här sitter jag och Edvin och lyssnar på musik. Edvin har skrikit non stop nästan sedan kl halv 10.

Han skriker faktiskt rätt mycket ibland, börjar fundera på om han har en släng av kolik? Men nu verkar han inte skrika av ont i magen som för några veckor sedan. Han drar i varje fall inte upp benen längre och blir inte röd i ansiktet som om han hade haft ont. Vet inte varför han skriker men för det mesta är det när han inte kan somna. Men jag kan inte göra mer än försöka få honom att somna. Nu håller han på att somna i babybjörnen men snart måste vi klä på oss och hämta Alvin!

Vet inte vad man kan göra för att han inte ska skrika så mycket? Alvin skrek inte så här så jag vet inte riktigt vad som är fel.. Men det kanske vänder snart förhoppningsvis..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Erika:

hoppas det vänder snart, men det gör det förmodligen. bland när l skrek var det enda som hjälpte att han fick suga på mitt lillfinger- nappen ville han inte alls ha. och inte alltid han var hungrig, så lillfingret fick slut på skiket oftast :)

2:a kommentar, skriven , av Fru Evelina:

usch vad jobbigt att han är ledsen och inte veta varför! Det är ju det allra jobbigaste tycker jag, att inte veta :( Hoppas som sagt att det vänder för honom snart!



Kram

Kommentera inlägget här :