Bil bil

publicerat i Om mig



Idag har Andreas kört hem min bil! Eller ja det är Andreas som köpt den för att jag ska kunna använda den! Han ringde igår och sa att han köpt en bil, ett väldigt impulsköp måste jag säga men det är jag väldigt glad för! Vi har pratat ett tag på att ha en till bil som jag kan ha bilbarnstolarna i eftersom Andreas har tjänstebil måste han ha den varje dag + att han pendlar.

En skoda fabia kombi, liten och söt är den! Visst är det väl lite skillnad mot att köra Andreas Audi A6 men den är lättkörd och jag är redan kär i den :-) Nejdå men det är skönt att ha en bil, det underlättar om jag vill hälsa på någon på dagarna som inte bor på gångavstånd! Sen är den inte lika stor som Andreas bil så det är lättare att parkera på vår trånga parkering :-) Nu återstår det bara att fixa en till parkeringsplats, verkar vara lite svårt så nu får vi betala på gatan..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Erika:

Ja det är skönt, för vissa på hennes förskola av ytjejerna verkar så mesiga :P



Ja en bil är bra att ha ibland :-) hoppas ni får en parkerinsgplats snart.



ja man väntar bara vad som kommer härnäst för bus, som tur är är det mesta ganska milt men jisses vad trött jag kn bli när hon ska envisas med att åka utan vantar i vagnen typ. Idag efter femtielfte försöket så fick hon tillslut sitta utan vantar på vägen hem, ibland går det ju bara inte.



2:a kommentar, skriven , av Stina:

Åh vad skönt med en bil =)

3:e kommentar, skriven , av Erika:

ja hihi, det tar lite längre tid, det har man ju märkt ;-) E ska vara på dagis 9 så jag hann rätt bra och M började inte förens tio, så jag brukar kunna lämna Ludwig hemma de dagar jag lämnar henne. ha en bra dag!

4:e kommentar, skriven , av Erika:

gick inte kommentera ovan.



här är det nio som Elwira ska vara på plats på förskolan, så jag hann ju nästan :P



Hoppas du får lite mer söm i natt! själv måste jag försöka bli bättre på att lägga mig liite tidigare... är ju svårt att lägga sig ibland när man ändå vet att L kommer vakna ett par timmar senare

Kommentera inlägget här :