Ställa in julen

publicerat i Om mig
Jag ställer snart in julen om vi inte får sova på nätterna. Är trött på att låtsats vara pigg. Jag är INTE pigg. Blir snart smått tokig på detta. Edvin vaknade halv elva och var vaken till närmare två. Han låg och tuggade på sin napp så jag tror det kliar i munnen på honom och han är förkyld men vi vill sova.. Alvin kom också in så Andreas fick lägga sig där tills jag väckte honom för jag inte orkade ta Edvin som vägrade sova!! Har inget roligt att skriva så jag tror jag slutar nu. Är yr och trött och har hundrafemtio saker som måste göras.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Helenas Hem -Om livet på landet:

Åh lider med dej!!! :( Inte roligt det där. Tyra ville vara vaken till 01.30 hon också. Men tack o lov så sov Betty till 8 i morse så jag ska inte klaga.Hoppas att du får din välbehövliga sömn snart!

KRAM

2:a kommentar, skriven , av Annas inspiration:

FY fy FYYY för att inte får sova,

ni har säkert testat, men kan ni ta varannan natt så får den ena av er sova ut...Jag håller tummarna för er!sv: jag klagade på tårtan och ska få tillbaka endel pengar.KRAAAAM

3:e kommentar, skriven , av madde:

Att inte få sova är det värsta som finns! Hoppas det blir bättre sömn åt er alla väldigt snart!Kämpa på!KRAM

4:e kommentar, skriven , av Sara:

Förstår precis hur du känner dig! Trots att jag inte varit i den situationen alltför många gånger så har jag när det väl varit så känt att jag hållt på att bli galen! Hoppas verkligen att ni får rätt på sovandet snart! Skickar den varmaste och största kramen till dig och hoppas den ger lite energi iaf ;)

5:e kommentar, skriven , av Ms. Kidelin:

Hoppas att det snart vänder för er, sömnen gör ju så otroligt mycket! Här har vi det också lite upp och ned med en 2 åring som är inne i en riktigt känslig period, puh. Nu laddar vi för en skön helg va:) ...med en sambo som ska på julbord, ibland känns det så typiskt att papporna alltid ska iväg på något roligt när det är som "värst". När gjorde man själv något extra kul liksom:)

Kommentera inlägget här :