Renoveringen

publicerat i Huset
Fönstret i badrummet är nu målat och klart, bara resten av fönstren kvar då. Några har frågat hur det går med renoveringen och det går väl sakta men säkert. Håller på med övervåningen och tyvärr kan vi inte göra så mycket när barnen sover där uppe på kvällarna. Edvins rum är det som står på tur och Andreas började lite förra helgen men Edvin hade hög feber så jag kunde inte riktigt hålla Alvin därifrån. Alvin ska ju gärna vara med och hjälpa till men är lite i vägen ibland :-) Skulle behöva barnvakt en helg till åtminstone Alvin! Men sen när Edvins rum och hallen är klar kanske Andreas kan tapetsera vårt sovrum när dom sover för de ligger inte vägg i vägg med barnens sovrum. Vi har tänkt att övervåningen ska vara klar innan årsskiftet! Edvins rum är jobbigast för det är dåliga väggar där.
.
När övervåningen fått tapeter och lister är det undervåningen kvar. Kök, hall och vardagsrum. Köket ska bli större och få ett nytt kök, golv och tapeter. Hallen ska byggas om lite bland annat trappen, sen ska det bli nya tapeter och klinker. I vardagsrummet ska det byggas ett vedställ, tapetseras, nya golv och bygga ut en vägg litegrann. Sedan ska vi måla om murstocken till kaminen. Vet inte när vi ska börja med undervåningen eller vad vi börjar med än, men köket är ju ett litet projekt..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Evelina:

Alvin får komma och leka med Loke någon dag :) och Edvin kan också komma. Men nu är jag sjuk :( Men om jag är frisk så!

2:a kommentar, skriven , av Sandra:

Ja gärna, Alvin pratar om loke typ varje dag :-)

3:e kommentar, skriven , av Sara:

Åh vad fint det blev när det är målat! Tänk att en sån liten detalj kan göra så mycket! Kommer bli riktigt fint när allt är klart o då ser jag fram emot en rundtur i huset ;)

Angående spjälskyddet så är det från Lexington men finns folk som säljer det på Tradera för en betydligt billigare peng än butikspriset som ligger på 1299:-

Hoppas ni får rätt på sovandet snart...ha en fin helg!

Kram

4:e kommentar, skriven , av Evelina:

gör han? Vad roligt :) de träffas ju liksom inte så ofta. Men Loke gillar ju småbarn så mycket :)

Kommentera inlägget här :