Mycket att göra

publicerat i Alvin&Edvin
Vår fina tomtenisse!

Alvins luciafirande var jättefint och han var så duktig som stod kvar och sjöng alla sånger. Sen blev han väldigt glad när han såg oss och vi fikade lite. Sen vann vi även kakor på lotteriet. Edvin tyckte det var jätte spännande och kröp runt i alla lokaler. Trodde jag inte då han är rätt mammig men nu brydde han sig inte alls om mig. Kanske ett bra tecken.
Lördagen använde vi till att städa och fixa en massa saker här hemma. Andreas röjde upp i hela källaren och satt fast alla hyllor i förrådet igen så vi kan bära över alla kartonger dit sen så slipper dom stå i gäststugan. Jag och Alvin städade på övervåningen medans Edvin sov. Dock hann vi inte allt som vi hade tänkt men så är det väl jämt.
Idag har vi varit på stan och inhandlat en massa julklappar. Inte alla för Andreas har alltid stora problem när vi ska köpa till hans pappa bland annat. Alvin var hos Moa och Adam under tiden och hade nog väldigt roligt. Tack för hjälpen! Edvin sov sig igenom hela besöket på stan ( 3 timmar). Vi fick till och med äta lunch ifred ;-)
Nu är jag trött och skulle egentligen ha veckohandlat men det får bli i morgon direkt efter vi lämnat Alvin på dagis. Andreas ska bort i morgon och kommer hem på tisdag men mamma kommer ner och håller oss sällskap så vi slipper vara ensamma. Måste även berätta att Edvin sov hela natten inatt utan att ÄTA. Kors i taket, får väl se om det bara var inatt eller ej.
Edvin var också lite tomtenisse i fredags och charmade Alvins förskollärare. Dom tyckte han såg så lite ut när han kom krypandes i världens fart. Jag bär oftast honom när Alvin hämtas då jag inte orkar klä av honom så dom har inte sett han så ofta "In action". Han är ju ganska liten för sin ålder så han ser lite liten ut när han kommer :-)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Petra bloggar:

hallegossingen vilka raringar! Lova ska lussa imorgon minsann , spännande värre :-)2:a kommentar, skriven , av Erika:

söta små tomtar! duktig Alvin var som st still och sjöng med under hela tiden :-) kram

3:e kommentar, skriven , av britta bloggar:

Sötnosar!

4:e kommentar, skriven , av Anna:

Vilken söt liten tomtenisse :)

5:e kommentar, skriven , av madde:

Vilka söta tomtenissar :DKRAM

6:e kommentar, skriven , av Therese - Colins mamma:

Så söt :) Duktig att sova hela natten. Hoppas det fortsätter så!KRAM

7:e kommentar, skriven , av Sara:

Ville bara kika in och önska er en fin Lucia!

Kram

Kommentera inlägget här :