Fullt med folk

publicerat i Edvin
Idag var jag och Edvin in till stan en sväng och först skulle vi till Ica Maxi/ Hälla köpcenter. Var fullt med folk överallt, hittade inte en parkering så där hann vi aldrig gå in sen ner på stan där parkeringshus och alla parkeringar var fulla. Ställde mig tillslut vid Moa en bit bort. Vi hann i alla fall i tid till lunchen med Emilia men vi hann inte gå på stan innan som jag hade planerat. Kanske lika bra då man knappt kom fram med barnvagnen.
.
Nu är Andreas och Alvin på middag och jag har lagt Edvin för ca en timme sedan. Han var så trött trots han sovit två gånger idag. Han gnällde från fyra fram tills han somnade så det var tur vi stannade hemma. Han har aldrig somnat speciellt lätt på andra ställen än sin säng. Så det är inte bara att lägga ner honom någonstans sen sover han. Skönt att vi ska fira jul hemma så han får sova i sin säng på de tider han brukar sova!
En bild på Edvin från i våras, han kan fortfarande ha den tröjan ;) Imorgon blir han 11 månader!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Petra:

ja nu börjar julrushen komma igång på riktigt:)söta Edvin,Nova har oxå kläder från i våras som hon kommer i;)tycker hon blivit så tunn efter förkylning o feber:(kram

Kommentera inlägget här :