Edvins rum

publicerat i Huset-barnrum
Nu är Edvins rum som gott som klart! Fönstret ska målas och dörren ska kapas och sättas dit. Alla dörrar ska målas också men vet inte riktigt när det ska ske. Ja Edvins rum ska inredas också, nu är det tomt.
I hörnet ska spjälsängen stå hade vi tänkt.
På en korta väggen ska en byrå stå. Någon som har bra tips på en vit byrå som Edvin kan ha sina kläder i? Inte Malm (Ikea) för den har Alvin och vi vill inte att dom ska ha lika.


På väggen till höger ska vi ha någon slags leksaksförvaring. Alvin har en expedithylla och jag vill ha något liknande åt Edvin som man kan stoppa in fina korgar/lådor i.
Edvins rum kommer kännas större fast dom har lika stora i och med att Edvin bara har spjälsäng än så länge. Matta, lampa, gardin mm ska han också få såklart.
Så här ser Alvins rum ut just nu. Edvin passar på att leka när Alvin inte är hemma. Vi hade tänkt ha svart, vitt och grönt men just den gröna färgen som vi gillar finns det inte så gott om så vi får se hur det blir sen. Alvin gillar stjärnor,dödskallar, blått och svart.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Therese - Colins mamma:

Då är de synkade :) Colin hade två bra (bättre iaf) nätter med, men sen var det stopp! Undrar med när man får lite mer sömn på regelbunden basis.Vi ska till bvc imorgon, då ska jag prata med dem. Hade ni fått ny tid eller hur var det?Kram kram

2:a kommentar, skriven , av Karin - AlicesMamma:

Åh så fint det blir! Kollade just på lite gamla bilder under etiketten "Huset", har aldrig sett fasaden tidigare. Vilket kap ni gjort Sandra! Huset kommer bli superfint :) Det har verkligen potential!

3:e kommentar, skriven , av Petra:

kul med barninredning,lycka till med med hyllor o byrå,tipsa gärna sedan:)kram

4:e kommentar, skriven , av J:

Åh vad fint ni har gjort!
Kul att Alvin fick mitt gamla rum!
Det betyder att det går i arv till den äldsta sonen istället för den äldsta dottern.

Ni har gjort jättefint i hela huset!

Kommentera inlägget här :