Byrå?

publicerat i Inredning
Har letat ett tag efter en byrå på blocket åt Edvin men inte hittat någon som faller mig i smaken. Någon av dessa på Ikea gillar jag.
Gillar den översta Hemnes men den finns inte på vårt Ikea och den i mitten tror jag är ganska liten. Den längst ner är också en Hemnes och den har vi i svart. Gaderob går inte eftersom vi har rätt mycket snetak i deras sovrum.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sara:

Jag tycker att den understa byrån är finast! Har själv funderat på den :) Den översta var söt men kan lätt se stökigt ut om man lägger en massa saker i det öppna facket tänker jag...då har man nog mer nytta med ytterligare en låda?

Ha en fin kväll!

Kram

2:a kommentar, skriven , av Erika:

såndär garderob med skjutdörrar passar inte det till snedtak då?kram

3:e kommentar, skriven , av Therese - Colins mamma:

Det hade varit skönt att kunna somna så lätt! :) V har dock haft mångåriga sömnproblem så jag ska nog ändå inte klaga, haha. Men det är ju olika hur många timmars sömn man behöver.



KRAM

4:e kommentar, skriven , av Erika- mamma till två små:

jaa ok, hoppas ni kommer fram till en bra lösning :) ja e är fri från feber nu, men blir hemma i morgon så hon är helt frisk



kram

5:e kommentar, skriven , av Hemma hos Katta:

Jag tycker nog att den sista byrån var enklast och därmed också snyggast, bortsett från klassikern Malm då men den ville ni ju inte ha =)



Kraam till dig!

6:e kommentar, skriven , av Anna:

Jag har köpt den sista från Ikea och bytt knopparna samt sytt en fin spets till underdelen... det blev hur fint som helst.. billigt å bra

Kommentera inlägget här :