Bättre natt och fredag

publicerat i Alvin&Edvin
Godmorgon fredag!Inatt har Edvin sovit bättre, inte helt bra men bättre än de tidigare nätterna denna vecka. Han har ätit 2 gånger men somnat om rätt fort efter det. Det kanske är så att han är hungrig men nu äter han helt okej på dagarna och det är inte varje gång det hjälper med en flaska men ibland verkar det vara därför han vaknar. Han vägrar ju välling och äter bara ersättning så det är väl inte jätte mättande. Ska ge ett sista försök med välling.
Idag är det bara -7 så idag kan nog Edvin sova ute igen. Det är inte så lätt att få honom att somna inne på dagarna men när det är -17 så vill jag helst inte att han sover ute. Jag undrar om Edvin kommer kunna ha sin overall hela vintern. Det är stl 74 och den är fortfarande lite stor men han är rätt lång mot sin vikt så vi får väl se. Kanske bäst att köpa en i stl 80 innan det tar slut ändå.. Vinterskor måste han också ha! Det ska vi nog kolla på i helgen/nästa vecka.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Therese - Colins mamma:

Skönt att ni haft en bättre natt, det har vi med fått. Så skönt!Jag har haft samma dilemma här och inte vågat låta Colin sova ute, men idag är det nog inte så farligt kallt.KRAM

2:a kommentar, skriven , av Petra:

Bra att han sov bättre i natt,Har du testat drikki?Engla drack det i stället för välling.Fin overall edvin har:)vi har en efter engla som är i 80 och den kommer hon klara sig med hela vintern tro jag.skor måste vi oxå köpa innan det tar slut men vet inte vilka ännu?har du bra förslag?Du frågade om Nova panikskriker då hon vaknar om nätterna och det kan jag svara på att det gör hon:)ibland hoppar man högt o springer in till henne,kan vara drömmar?det händer ju så mkt i deras lilla liv:)men det är skitjobbigt när de vaknar flera ggr per natt men i novas fall är det amningen som krånglar hon vill tutta på mig:(och jag försöker sluta.oj vad långt det blev:)kraam

3:e kommentar, skriven , av FruSofie:

Vad skönt att han har sovit bättre, hoppas att det ska hålla i sig!

Vår barnmorska tipsade oss när Maximilian med ville äta på natten att ge han en extra portion gröt innan länngningen för det kunde mätta bättre än vällingen =)Vi måste med köpa binterskor till Maximilian, har varma raggsockor till han nu!Önskar er en fin helg!

4:e kommentar, skriven , av Nina:

Skönt att han sov liite bättre ; )Trevlig helg! Kram

5:e kommentar, skriven , av Erika:

vad bra att den fick bra betyg, då kanske vi kan se den nån dag :)sötisen, fin i pop overallen med :-)

6:e kommentar, skriven , av Madde:

Ne är ju lite väl kallt om det är -17. Jag har hört många som sagt att de små sover så bra ute i vagnen även på vintern, kanske man borde testa men fryser de inte??

7:e kommentar, skriven , av Chicmommy - mamma till Ajdin:

åå gud så söt plutten är med mössan :)Min son vill inte heller ha välling, här är det bara ersättning som gäller.. och vanlig mat då. Men när han är sjuk eller trött då är det bara ersättning som hjälper.Ha en fortsatt trevlig söndag.

Kommentera inlägget här :