Yoghurt?

publicerat i Edvin
Kan man ge 7 månaders bebisar yoghurt? Kommer inte ihåg hur vi gjorde med Alvin!
Edvin äter ju mjölkfritt men denna borde ju fungera? Hoppas vi får kallelsen till mjölkskolan snart också..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av emma:

om barn reagerar på mjölkprotein så kan dom reagera på soyaprotein oxå, kolla om du hittar havre youghurt =) vet att de finns men minns inte om de bara är sötade.. och sen kanske han klarar av att äta soyaprodukter de har jag ju ingen aning om hihi.. och jag minns inte heller när vi började med yoghurt o sånt.. dåligt minne man har.. kram

2:a kommentar, skriven , av Sofie:

Jag har köpt en burk några gånger som Maximilian äter Banan+ någon frukt som jag inte kommer ihåg+ yoghurt och den är ju från 6 månader så det ska man väl kunna ge=) Om det inte är massor av socker i!

3:e kommentar, skriven , av Hanna:

Hej!

Vad gör du?=)

Ha en bra dag!

4:e kommentar, skriven , av Fattiga Inneliggare:

Yoghurt borde inte vara något problem att ge när barnet är 7 månader :)

5:e kommentar, skriven , av Evelina:

Ja det kan man, fast inte i några stora mängder.

E fick såna där yoghurts som sofie skrev om, och nu de senaste veckorna har vi köpt vanlig yoghurt, den jag visade i bloggen. Och den har jag blivit rekommenderad av bvcsköterskan!Kram

6:e kommentar, skriven , av Kidelinbloggen - Therese:

Från ca. 6 mån. ska man ju börja vänja barnet med mjölkprodukter i vanliga fall men kanske inte i för stor mängd. Är Edvin mjölkallergiker/laktosintollerant eller liknande? Har ingen aning om hur man ser på dessa mjölkfria produkter annars är jag smått fanatisk när det kommer till barnmat:) Personligen hade jag inte gett mitt barn yoghurt med socker i men det är bara som sagt en personlig åsikt.

Vet inte om du såg mitt svar på din fråga när Kidelins webbshop öppnar. Iaf. var det tänkt idag men tyvärr var vi tvugna att skjuta på det till i början av nästa vecka.

7:e kommentar, skriven , av Sandra svarar:

Tack snälla för alla svar om yoghurt och mjölkfritt! Allt blir lite svårare när Edvin inte produkter med mjölk. kram

Kommentera inlägget här :