Vincent stövlar

publicerat i Barn shopping
Måste tipsa om Vincent stövlar! Dom är fodrade och sitter jättebra på foten! Perfekta i höst innan snön kommer eller om det är lite slaskigt! Alvins är på gränsen till för små, så det blir nog ett par nya till hösten!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av emma:

Okej =) då vet jag iaf hihih ja man kan ju fördriva tiden på roligare saker än bankmöten ;) dom där stövlarna är vi oxå nöjda med hoppas liam kan ha sina han hade i slutet på vintern o våras =) puss o kram

2:a kommentar, skriven , av Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥:

Spännande att få börja renovera och fixa till. Ska bli roligt att få se vad ni gör för något (om du kommer att visa i bloggen?) så man kanske får lite inspiration till vårat torp :)



Haha, så jag känner igen det där med sprallig 3-åring. Men jag antar att mamma hade samma problem när jag och min lillebror var små ;)



Kram

3:e kommentar, skriven , av sandra svarar:

Edvins mamma: Ja jag kommer absolut visa tids nog, kommer nog ta sin lilla tid med allt men det kommer dokumenteras här på bloggen :-)

4:e kommentar, skriven , av Karin - AlicesMamma:

Tack för tipset!



Spännande med huset i morgon! Får man se lite före-bilder tro??? ;)



Kram!

5:e kommentar, skriven , av A House With A View:

Kanon att hitta skor som passar bra och som är fuktionella! Jag köpte riktigt dyra Ecco-skor till min flicka i vintras och det var en ren fröjd faktiskt! Har alltid innan köpt billigare skor som inte hållit måttet hela säsongen, men dessa funkade fantastiskt bra! Det är väl som vanligt, man får det man betalar för!!



Kraaamizar aka

6:e kommentar, skriven , av Annas inspiration:

Fina stövlar och jag tycker det fanns en heldel fina skor på hemsidan!



Ha en fin start på veckan!

Kramar Anna

7:e kommentar, skriven , av Therese:

Mira skulle behöva ett par nya fodrade stövlar så tack för tipset:) Är dom dyra?

8:e kommentar, skriven , av Kidelinbloggen - Therese:

Bra tips. Saga har bara haft ett par bebisstövlar från Vincent förra året som jag var mycket nöjd med. Nu är verkligen hösten är snart och man måste börja kolla på höstgrejer, jösses vad tiden går.

9:e kommentar, skriven , av Vi2blir3.se - Malin:

Haha problemet tar som aldrig slut menar du ;) låter lovande :P ska nog gå in till en sådan där riktigt underklädesshop och visa upp mina två damer och se vad dom kan åstadkomma för underverk. Ibland är de en ljungel på Lindex/HM/Kapphal - inget sitter bra eller skönt. Men på en speciell underklädesaffär brukar dom vara kunniga även om underkläderna i regel kostar en hundralapp mer.

10:e kommentar, skriven , av Erika:

de ser fina o praktiska ut :)

Kommentera inlägget här :