Utrymmet under trappen?

publicerat i Huset
Våran fula trapp. Ni får ursäkta mig men jag avskyr just sådana här trappor. Den ska målas! Inte det jag skulle skriva nu utan vad gör man med utrymmet under trappen? Vill inte att det bara ska bli en yta man ställer massa "skit".. Såg i senaste hus&hem att några hade gjort en sittplats där under, men jag vet inte riktigt.. Någon som har tips?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Petra Bloggar:

En kompis till mig satte upp draperier (typ gardiner), en massa kuddar och slinbelysning (vad tusan heter det? sånna där små lampor på en slinga, finns ju i olika former) så blev det ett litet krypin för barnen.



Eller så bygger ni ett skåp under, lite meckigt att få det snyggt, men kan gå.



Du kan ju ställa snygga vita lådor där barnen kan ha sina leksaker, som lätt får ben...av mig kallade "snabbstädningslådor"



KRAMAR

2:a kommentar, skriven , av caroline:

vi stängde igen vår trappa.. Byggde en vägg och ska sätta igen hålen vid trapp stegen och måla den vit. Så slipper man hålet under trappan och får ett litet förvaringsrum, leksaker, porslin ja vad du vill. smart va? kram

3:e kommentar, skriven , av Ellen mamma till siri:

Man skulle ju kunna bygga ett fråd därbakom kanske? Eller ... hmm vad svårt!! Men när trappen är målad kommer den vara urläcker!!

4:e kommentar, skriven , av Karin - AlicesMamma:

Vad kul att få se lite bilder! Ni kommer få det kanonfint... Hur ser fasaden ut?



Ang trappen så skulle mitt tips vara att dels "bygga igen" den, dvs att det inte är öppet mellan trappstegen som nu. Sedan skulle jag bygga igen det så som nån ovan föreslog, gör en liten skrubb utav det. Kanske ett rymligt städskåp? Jag bestämde mig idag för att jag definitivt ska ha dammsugaren i min framtida hall. Fy f-n för allt grus :)



Köket kommer förresten bli grymt, stort och härligt!



Stora kramar :)

5:e kommentar, skriven , av FLOOSAN:

Vi tänkte göra en koja under våran =) Gömma sig och läsa hörna

6:e kommentar, skriven , av Evelina:

Vad fint huset kommer bli när ni är klara! Ser super mysigt ut nu också! vi lär ju komma ut och kika någon dag! Kanske vi kan svänga förbi i helgen! Ni borde bygga för trappen å göra ett förråd där tycker jag :D De är snyggast å sen bygga för trappstegen liksom... så de inte åker ner massa skräp mellan dem å sånt..



Kramis

7:e kommentar, skriven , av Martina:

Det är alltid svårt med trappor men ni ska vara glada att det är en trätrappa. På vår trappa hade de satt på plastmatta och det var ett riktigt slitgöra för att få bort..Men idag är vår trappa vit! :)



Önskar dig en fin dag.

8:e kommentar, skriven , av Petra:

Gör en myshörna till kidsen,det blir nog uppskattat,men du kommer nog på under tiden vad det blir för man hinner ju ändra sig hundraelva gånger haha kram

9:e kommentar, skriven , av Madde:

hej! Jag hade lagt en madrass med en massa kuddar och gjort ett kryp in till barnen.



Lycka till



mvh madde

Kommentera inlägget här :