Trött och mycket i huvudet!

publicerat i Alvin
Onsdags kväll och vi kom hem för en timme sedan, mycket fram och tillbaka nu känner jag. Blir helt snurrig av allt som ska göras, telefonssamtal som ska ringas, allt som ska inhandlas, städas, målas.. Mm mm ;-) Mitt i allt ringer dom från Västerås stad och berättar att Alvin har fått en plats på förskolan vi sökt som ligger i närheten av huset! Det är helt fullt där ute så vi hade nästan ställt in oss på att få lägga lite tid på att skjutsa in dom till stan för deras förskola där. Eller ja Alvins förskola är det än så länge bara. Blev faktiskt förvånad men nu hade dom ordnat så han får en plats på stora avdelningen med start redan 20 september!!Oj tänkte jag, har jag tid med en inskolning nu? Ska vi verkligen byta? Men efter lite tänkande fram och tillbaka så känns det helt rätt att byta nu även om vi nyligen bytt, för i huset kommer vi förmodligen bo i flera år, dom kommer gå där tills tredje klass, nästan alla barn i området går på den förskolan och det är bättre att byta nu än när han gått på sin nuvarande förskola fler månader. Måste ringa hans förskola som vi har nu och säga upp platsen redan imorgon.
Mammas stora kille! Alvin verkar inte bry sig särskilt mycket om att byta, vi åkte förbi där idag och han sa glatt två rutschkanor och skrek JA! Där kan jag spela fotboll mm. Hoppas det blir bra för honom.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av madde:

Toppen med en dagisplats nära där man bor. Sen kan lillebror säker också få en plats där.KRAM

2:a kommentar, skriven , av Erika:

hihi ja hon är söt och rolig när hon "galopperar" :-)vad kul och det kommer säkert gå jättebra med flytt till nya förskolan :)

Kommentera inlägget här :