Igår var ingen bra dag

publicerat i Vardag
Igår var det ingen rolig dag, både Alvin och Edvin gnällde ikapp. Alvin var nog värst, allt var fel. Han skulle inte äta, inte ha stövlar och regnkläder vid huset, Edvin fick inte gå i sin gåstol i vardagsrummet för där skulle han spela fotboll, köra med sina bilar.. Sen somnade han en liten stund i bilen från huset sen skulle jag försöka bära in Edvin, 3 rätt stora väskor och Alvin som absolut inte skulle gå. Slutade med att Alvin la sig i trappuppgången och skrek! Sen fortsatte det så hela eftermiddagen. Var rätt glad när Andreas kom hem halv sex..  Dom somnade tidigt i alla fall men Edvin var lite små krånglig igår kväll. Sen såg vi i alla fall en rolig film, tror den hette en galen natt.


Idag är det en ny dag, så denna dag kanske blir lite bättre hoppas vi på. Vet inte vad vi ska hitta på idag, funderar på att inte åka ut till huset om det inte blir sol då. Det är lite svårt att ha dom med där ute för Alvin kan inte vara så mycket inne och Edvin blir rätt less fort om han bara kan sitta i vagnen/bli buren. Får nog köpa några slags överdragsbyxor till honom så han kan sitta ute när det är blött i gräset. Jaja vilka problem man kan ha :-)



Gammal bild på Alvin, tycker han är så söt där!

Imorgon ska Andreas mamma med familj komma ner, sen ska vi grilla några stycken där ute. Jag ska vara trebarns mamma också ;-) Adrian kommer på morgonen och ska vara med oss hela dagen då X ska bort och det kört ihop sig lite. Ska bli roligt, jag tycker om att vara barnvakt har jag alltid gjort men det är lite mer pussel med två egna barn men det ska nog gå bra. Alvin älskar att leka med Adrian!

Kommentera inlägget här :