Champange och köksplaner

publicerat i Huset-Kök
I måndags när vi åkte till huset såg vi att tidigare ägaren lämnat en liten champangeflaska åt oss och ett kort. Hon hoppades på att vi skulle trivas i huset. Gulligt gjort tycker jag! Hon är jätte trevlig så jag hoppas hon kommer in och hälsar på när hon har vägarna förbi.
Tänkte jag skulle visa nuvarande köket och hur vi tänkt det.
Så här ser köket ut nu, vanligt standardkök eller vad man ska kalla det. Byggdes -91. Kyl och frys är däremot lite nyare, för mig är det lyx att ha en stor kyl. Nu får vi knappt plats med all mat i en halv kyl som vi har här.
Här ser ni ingången till ett litet sovrum från köket. Här har vi tänkt att öppna upp och fortsätta med köket, bänkskivan hela vägen in mot väggen, sen ska kylen och frysen också få plats någonstans mot väggen därinne. Svårt att visa på bilden här, ska ta en bättre. Får se när det blir dags för köket, planen är innan jul men vi får se. Det är ett fönster där också som inte syns på bilden.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Kidelinbloggen - Therese:

Kul att läsa om er husplanering då vi också är i full karriär med vår renovering, eller ja vi har varit det väääldigt länge men ja du förstår... Hoppas du visar bilder när det blir klart!

2:a kommentar, skriven , av caroline:

kul med massa planer. det kommer bli jätte fint. kram

3:e kommentar, skriven , av Martina:

Vad roligt att läsa om era köksplaner. Tror det kan bli riktigt fint. :) Vi håller också på att renovera, eller har gjort det ett tag, men det tar ju sin tid och man vi ju hinna njuta av det man har gjort också. :)Önskar dig en fin dag. Kram

4:e kommentar, skriven , av marlene:

Hej..

Kul med ännu en ny mammablogg.Jo jag förlöste John vaginalt när han låg i säte och det gick hur bra som helst. På landstinget i jönköping så är dom specialister på sätes förlossningar så jag kände mig jätte trygg. Eftersom han låg i säte var hans ena höft instabil så vi fick ha en von rosen skena på honom i 6v. Lite tråkigt men samtidigt bra att dom kunde upptäcka det så tidigt.

Händer hos er idag?

KRAM

5:e kommentar, skriven , av Nina:

Vad gulligt av henne =)

6:e kommentar, skriven , av Helenas Hem -Om livet på landet:

Det kommer att bli skitbra tror jag! :)

7:e kommentar, skriven , av Petra:

Jättefint:)vilken bussig f.d ägare som kom med bubbel:)kram

Kommentera inlägget här :