Just nu

publicerat i AlvinJust nu är Alvin ute och spelar fotboll med Andreas. Fast nu tror jag de är påväg in. Edvin ligger i sängen så jag hoppas han somnar snart.

Pratade med Alvins nuvarande fröknar i torsdags om att han ska sluta. Jag tycker det är lite jobbigt att han ska sluta också för han trivs och vi med. Men dom förstod och trodde det skulle passa Alvin jättebra även om dom tyckte det var tråkigt att han skulle sluta. Han är så aktiv och älskar att vara ute sa dom och det stämmer bra. Dom sa även att vi alltid köper så bra kläder till Alvin så att det passar en i ur och skur förskola, alltid roligt att höra! Sen berättade dom att Alvin utklassar alla på innebandy, dom brukar spela ibland i den stora lekparken. Alvin har varit väldigt tidig motoriskt och duktig och han faktiskt grym på både innebandy och fotboll!

Jag hoppas det ska bli bra nu på hans nya förskola! Han ska ha vattenflaska, inneskor och två handdukar märkta med sitt namn med sig och det pratar han om ibland. Vi ska nog även bjuda på ngåot gott när han slutar. Alvin vill bjuda på glass! Dom sa att det var okej att vi gjorde det eftersom det är hans sista dag annars äter dom ju inget socker.

Kommentera inlägget här :