Hemma igen

publicerat i Alvin&Edvin


Edvin sov två långa pass igår ute hos mamma. Kanske itne så konstigt efter att han panikskrikit sig i bilen halva vägen dit, hjälpte inte att jag stannade. Fick helt enkelt fortsätta att köra, inte så lätt att koppla bort att han skriker. Hemresan gick dock bättre!

Alvin kikar efter mormor som hämtar posten.

Edvin tycker det är roligt att provsitta matstolen och han kan sitta stabilt. Dreglar som en tok gör han och suger på sina händer hela tiden + kräks lite då och då så nu måste vi köpa haklappar eller något!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Erika:

ingen höjdare alls men får hoppas det går åt rätt håll nu här hemma...Vad jobbigt att han panikskrek i bilen, gillar han inte alls åka bil altså?Trevlig helg!

2:a kommentar, skriven , av Petra:

Jobbigt med bilresan där:(stackars liten,bra han sitter i stolen jag måste testa englas gamla stol nu hihi.SV:Ja nu vill ja ha hem min sambo men tidigast måndag lät det som pjuu,helt slut med alla barn ensam så länge.(kram

3:e kommentar, skriven , av Erika:

Om det kan vara till någon tröst så har jag faktsik hört bebisar som varit åksjuka och skrikit långa resor non-stop...så du är inte ensamTrevlig helg!

4:e kommentar, skriven , av carolina:

förstår att det måste var svårt med körningen, tur att ni kom fram välbehållna iallafall! :)

Kommentera inlägget här :