Godmorgon Måndag

publicerat i Studier

Godmorgon! Idag sov Alvin lite längre än han brukar men han vaknade till inatt så jag la mig där inne. Kanske därför han sov lite längre också! Han ligger verkligen inte still när han sover så det är väl inte så bekvämt att sova brevid honom men lite mysigt! När jag kom in till honom låg han i fotändan med huvudet på kanten och sov! Inte så skönt skulle jag tycka :-)

Idag har jag VFU-föreläsning efter lunch så Alvin får gå lite längre på dagis idag. Ska läsa lite innan men tror jag har bra koll på VFU:n (praktik) och vad det innebär. Redan andra veckan i oktober ska vi ut på första VFU:n. Jag har valt några förskolor och rangordnat dem. Dom ville att man helst skulle välja upp till 15 olika för att man skulle få någon av de man sökt men jag har inte ens hittat så många som verkar intressanta för jag vill helst vara på en förskola och inte en skola (eftersom jag vill bli förskolelärare). Fast 1-3 kan också vara roligt tror jag!
 Första veckan ska vi mest observera och erfara skolan och läraryrket men sen i november ska vi förbereda och leda lärarsituationer med betoning på läs,skriv och matematik inlärning. Spännande!


I den här pärmen är det en massa papper som vi ska läsa! Har läst nästan allt en gång men man blir så trött i huvudet av all info så jag måste läsa igen för att ta till mig allt.. Alla dessa kritierier och mål man ska uppnå..

Kommentera inlägget här :