Bada

publicerat i Alvin


Alvin har inte varit sig själv sen han kom hem från dagis.. Vet inte riktigt vad det är med honom men tror nog allt är det är trotsen och sen var han nog lite trött.. Han sover sedan en halvtimme tillbaka. Först ville han inte ens bada men det blev han glad av i alla fall! Sen så myste vi lite i soffan till någon fotbollsmatch som Alvin ville se.. Inte ville han se barnprogrammet i alla fall utan boll skulle det vara!
Men maten gick inte alls ner, han smakade inte ens på mina goda biffar med kantarellsås som jag ägnat så mycket tid åt ;) Han äter fortfarande välling när han ska somna så han får i alla fall i sig något innan natten..

Vi provkörde vagnen till stan idag med Liam och Alvin i. Liam satt fram eftersom han är tyngre och Alvin därbak, gick hur bra som helst! Tycker inte alls vagnen blev tung och då väger dom ändå mer tillsammans än vad bebis och Alvin kommer göra. Den var stabilare än jag trodde också! Sen är det enkelt att ta bort den lilla sitsen och lägga den i varukorgen när det stora barnet inte vill åka längre.. Liam ville cykla med Emma efter ett tag så då fick Alvin sitta fram..

Kommentera inlägget här :