Torsdag vecka 33

publicerat i Vardag


Godmorgon.. Ingen trevlig morgon dock.. Har inte alls sovit inatt, vet inte vad som var fel men jag kunde inte somna. Det hela hjälpte inte med att Alvin kom in till oss innan jag hade somnat, han brukar inte komma på nätterna längre, och han ville inte sova! Fört sov han, sen vaknade han halv 5 och hade tagit av sig pyjamasen för att sätta på sig sin fotbollströja. Jag försökte förklara att det var natt och att man måste sova. Tillslut somnade han om efter välling frukost och vi vaknade halv 8.. Då fick vi bråttom istället men Andreas lämnade Alvin idag så jag låg kvar en stund.. Sa det till Andreas om vi är vakna när Alvin kommer in måste vi börja gå tillbaka med honom men på morgonen är det bara bra om han somnar om en stund i vår säng, annars skulle han väl vakna ännu tidigare.. Men på nätterna ska han sova i sin säng.

Ja idag går vi in i vecka 33! Bebisen rör sig som en galning i magen men nu känns inte det lika mycket sparkar men att den rör sig. Börjar kanske bli lite trångt.

Nu ska jag plocka undan lite sen plugga till tentan imorgon! Nervöst, tror den är svår. Andreas kommer hem sent idag också för dom har konferans här i västerås med övernattning men han kommer hem och sover. Jag och Alvin ska äta lyxmiddag, korv och makaroner idag :-) Går snabbt att laga!

Förresten vaccinet var slut efter en kvart igår så Alvin han aldrig få något, Andreas sa att det var proppfullt i väntrummet och det satt bara en lapp "slut på vaccin kom tillbaka imorgon".. Ska nog ringa dem..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Petra Bloggar:

OJ! det går verkligen undan! :D Vet du vad det är för kön på bebisen? :-)KRAMAR

2:a kommentar, skriven , av Petra:

Nu går det fort:)hoppas ni får tag i vaccin kram

3:e kommentar, skriven , av sandra:

Petra bloggar, Petra: Ja nu går det undan! Nej vi vet inte kön så det är lite spännande! Kramis

4:e kommentar, skriven , av Madde:

är det jobbigt att vara gravid? var de jobbigare nu eller under alvins tid i magen?

5:e kommentar, skriven , av Madde:

är det jobbigt att vara gravid? var de jobbigare nu eller under alvins tid i magen?

Kommentera inlägget här :