v9

publicerat i Gravid veckor

Idag är jag inne i v9. Har precis varit och tränat men det är inte samma sak längre. Blir lätt yr. Ska till barnmorskan idag på eftermiddagen så Alvin ska följa med Emma och Liam hem efter dagis.

Bebis

Redan här går det att se vilket kön ditt barn kommer att få. Embryot är mellan 2 och 3 centimeter långt och väger som en vindruva. Ända tills nu har ditt embryo haft en liten svans, men försvinner nu och blir en svanskota. Embryot kan öppna och stänga munnen, rör sig hela tiden och ser nu ut som en liten människa.

Du

Nu är det vanligt att få tankar och funderingar, oro för bebisen och viktökning. Du kanske undrar om man kan motionera eller har funderingar kring jobbet. Du kan känna dig allmänt orolig eller så kanske du går omkring i en form av lyckorus. Tala om för dina närmaste hur du mår så kan de på bästa sätt stötta dig. Du kan få små blödningar men det är oftast helt normalt. Känner du dig mycket orolig ska du ta kontakt med barnmorskan på ditt MVC.
Lånat av, minbebis.com

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anna:

Hej Sandra. Jag läste din blogg när våra barn var nyfödda. Sen så tappade jag bort din blogg & idag hittade jag tillbaka hit. :-) Du kanske inte ens minns mig? Men ändå... Måste bara gratulera till bäbis nr. 2! Va spännande. Lycka till med allt. Kram!

Kommentera inlägget här :