Tankar..

publicerat i Graviditet nummer 2
Har lite lång tråkigt just nu.. Väntar bara att klockan ska bli runt 14 då jag börjar jobba. Sitter här och surfar runt lite på allt möjligt. Kom och tänka på vad mycket man läste när Alvin var i magen mot nu. Visst har jag läst lite på internet och bläddrat i lite gravid tidningar men inte på samma sätt. Nu är det rätt tidigt än men vid den här tiden med Alvin i magen hade jag läst om allt från vecka 1 tills förlossning ungefär.. Nu är det mest hur det blir med jobb och skola jag tänker på. Skulle gärna vilja komma in på distans utbildningen eller få fortsätta jobba i höst!

Vi har ju sålt nästan alla saker efter Alvin så det blir att leta lite nytt senare.. Tror vi kommer köpa en syskonvagn. Jag går rätt mycket och Alvin kommer vara hemma mycket så då är det nog bäst. Får nog bli en begagnad. Undra vilken som är minst? På bredden tänkte jag. Gillar inte phil&ted, känns konstigt att ha den lilla under. Men dom är smidiga storleks mässigt. Alvin skulle nog aldrig stå still på en ståbräda längre stunder sen om vi nu vill köpa hus blir det säkert en del grusvägar och då känns brädorna mest klumpiga. Sen en ny bilbarnstol måste vi köpa, ett av babygymen tror jag vi har kvar, sen en babysitter som Alvin älskade ska vi nog ha igen.. Kläder har vi även om lilla Adrian nu har lånat dem men han har nog vuxit ur dem då :) Fast om det blir en liten tjej så passar ju inte allt! Bärselen har vi också lånat ut till Adrian men den använde vi knappt till Alvin men det är ju bra att ha utifall. Sen är det ju en massa små grejer som man måste ha som jag inte orkar svammla om nu, har svamlat färdigt ändå nu tror jag. Nog ingen som orkar läsa allt ändå :-) Är ju ganska lång tid kvar så det är ingen brådska direkt även om jag gillar att planera!
Är det någon som vet någon gravid blogg förresten? När jag väntade Alvin tyckte jag det fanns många och några följer jag fortfarande men nu vet jag nog ingen!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jenniefer:

stinalee.se är gravid.. http://www.happilyeverafter.se/ är också gravid

2:a kommentar, skriven , av Jenny W:

Min kompis Malin: malinlj.blogg.se har en fin mammablogg!

Kommentera inlägget här :