Virrigt

publicerat i Vardag

Sitter här och äter lite glass från Ben&Jerry, var ett tag sedan så idag passade jag på. Vi var en snabbis och handlade på maxi bland alla andra.. Kände mig trött, less och stressad men kände att vi var tvugna att fylla på kylen lite. Vi fick avstämmning och jag hade glömt att scanna blöjorna, har glömt en sak förut med men kan säga att det inte är med flit.. Är inte den personen som snattar, tror jag aldrig i hela mitt liv har gjort det heller.. Jaja inget att göra åt men man känner sig bra dum när man står där och inte känns det som någon idé att komma med någon bortförklaring heller.

Nu måste jag verkligen plugga, ligger lite efter eftersom Alvin varit sjuk några dagar men så är det ibland. Imorgon ska jag i alla fall till Moa och plugga på morgonen! Har som mål att lämna in tentan på måndag! Har en ny som jag måste börja på direkt efter som är dubbelt så lång..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Stina:

Jag som gnäller på att vi har mycket att plugga.. Vi har ju ingenting i jämförelse med er..

Tycker du är riktigt duktig som klarar av att plugga när du har alvin och dessutom är gravid, du kämpar på som bara den! Starkt gjort! Hoppas du hinner njuta av julen och får lite lugnt och ledigt innan bebis kommer =) lycka till

Kramar Stina

Kommentera inlägget här :