Torsdag

publicerat i Graviditet nummer 2

♥Godmorgon tänkte jag skriva men lite sent för det nu kanske.. Jag och Alvin har städat och tvättat på morgonen fast han spelade mest bandy men då fick jag arbeta ifred. Tänkte göra en storstädning nu innan jul och jag orkar inte allt på samma dag så det får bli lite då och då. Våra fönster tänker jag då inte göra förrens det blir vår, men det skulle verkligen behövas. Ja nog om det, idag är det en vecka kvar till julafton och idag går vi in i vecka 37!

19 dagar kvar till det blir kejsarsnitt.. Oj det är inte lång tid! Vet inte om jag är förberedd för detta när jag tänker efter.. Eller jo det är jag! Jag tror faktiskt att det kommer gå bra även om det är lite nervöst hur tiden ska räcka till med två små.. Men samtidigt har Alvin blivit så stor på de sista veckorna, han leker mycket bättre med sig själv nu, kan klä på sig det mesta själv, pratar mer och mer, förstår det mesta man säger, äter bra, sover bra även om det är en kamp att få honom att sova på dagarna och idag har jag tagit tag i pottträningen igen! Han har varit utan blöja hela dagen än så länge och det har gått väldigt bra. Fast nu när han sover får han ha den på sig. Men vi måste påminna honom att gå på pottan ganska ofta. Fast ibland är det väldigt trotsigt också men det blir nog de flesta barn i vissa åldrar och då är det inte lika lätt men oftast går det över snabbt!


Igår hade jag förresten ganska mycket molande magvärk på kvällen.. Jag hoppas innerligt att du stannar kvar tills den 5 januari ♥ Om man läser om hjärtformad livmoder står det faktiskt att det är större chans till att föda för tidigt men jag vet inte om det stämmer och om det gör det betyder det ju inte att alla gör det. Med Alvin hann jag inte få några värkar eller någon antydan till att förlossningen var på gång.

Fick frågan om vad vi har tänkt ut för namn.. Men vi pratade om det lite igår och nu är vi ännu mer osäkra igen.. Vi båda tycker om Amelia, Nellie (Nellie hade vi till Alvin så det känns lite speciellt..men nu känns det inte riktigt rätt), sen Caspian (ovanligt jag vet..)har vi som pojknamns förslag men det känns inte riktigt 100%.. Jag tycker om Alva(h) och det verkar som Andreas tyckte om det med.. Vi försökte komma på fler pojknamn igår men det gick inte så bra.. Om vi har några förslag så kommer det nog naturligt när bebis kommer ut :) Men med Alvin så visste vi att det var en pojke sen kändes namnet rätt redan när han låg i magen nu vet vi ju inte kön så velandet beror nog lite på det..
Ja huvudsaken vi båda tycker om namnet så blir det nog bra!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av S.Söderling:

Jäätte fiin gravid mage du har :) Och din lilla Alvin är jätte söt!

Kramis

Kommentera inlägget här :