Lördag

publicerat i Vardag

Känns som denna dag varit jätte lång men kanske är för att vi varit hemma nästan hela dagen? Motorlampan i bilen började lysa för Andreas igår kväll så i helgen kan vi inte köra med den, vi som skulle handla klart alla julklappar.. Sen hade Andreas lagt undan en innebandyklubba till sin lillebror på Erikslund så det var bara att ta bussen. Det är gratis att åka buss idag så det var inte bara vi som skulle åka! Har aldrig varit med om så mycket folk, kan säga att jag är väldigt tacksam över att vi har en bil! Men Alvin var väldigt glad över att vi skulle åka "bupp".. Mera bupp mera bupp.. Ja dit och hem kom vi i alla fall. Blev inte så mycket att titta efter resten av klapparna för Andreas är sjuk och jag känner mig inte jätte pigg heller, sen har jag massa skolarbete att göra! Får ta det någon dag i veckan.

Kom på att det bara är Alvin som ätit middag så det kanske är dags att fixa något till oss med.. Hoppas ni har en bra helg! Imorgon är det fjärde advent! Snart julafton..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Petra Bloggar:

Nä sitta å buppen är ingen höjdare, men vad gör man?! Allt för att det ska bli en fröjdefull jul...snart är vi där :-OKRAM

Kommentera inlägget här :