År 2009

publicerat i Om mig

Dags att sammanfatta år 2009 nu tycker jag. Ett år som gått väldigt fort.

Januari:

Alvin har utvecklats väldigt mycket på ett år, tänk här var han ca 1,5år och var fortfarande lite bebis :-) Vi letade många lägenheter här och jag jobbade åt poolia. Vi åt många smoothies och milkshakes, jag bakade nog ganska mycket här tror jag :-)

Februari:

I februari började jag söka en massa jobb och fy vad svårt det var att få något! Helt värdelöst att vara arbetslös, lider med alla som är det!

Mars:


Den här bilden kommer jag ihåg för Alvin var jätte busig och lekte med sin mössa och tyckte han var jätte rolig
:-) Fick min svarta jeans av Andreas och det kommer jag ihåg tydligt för sen tyckte jag det var så konstigt att det blev för små på en gång fast jag tränade mycket då, men sedan visade det sig inte vara så konstigt ändå :-)
April:


Några dagar av april spenderade jag på förlossningen med Xandra som fick Adrian i vecka 30! Allt gick bra tillslut som tur var. Den 23 april blev jag gravid enligt familjeliv :-) Men jag tror det var i början på maj jag märkte det.

Maj:

Vecka 6, oj vilken mage man hade :-) Fast vissa byxor kändes faktiskt redan trånga då!

Alvin skulle visa sin mage också :-)

Juni&Juli


Jag, Alvin, Liam och Emma cyklade till Vallby friluftsmuseum. Alvin fyllde två år i juli. Jag sommarjobbade som vårdbiträde och det gick bra trots graviditeten, men på slutet var trapporna lite jobbiga..

Augusti:

Vattenpistolerna var populära :-) Vi var till furuvik med mamma, Janne och Jennifer sen började ju jag skolan den sista augusti!

Hösten har också gått snabbt, haft massa i skolan från dag 1 och det känns som dagarna bara sprugit iväg. Har inte hunnit träffa så många på hela hösten känns det som, tror alla har haft fullt upp med sitt också. Vi letade lägenhet och hittade en större hyres trea. Nu väntar vi på ett bra hus ska komma till ett bra pris.

Detta år har varit ett bra år!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Tova:

Härligt, jag tycker också att året gått snabbt :)

Och är verkligen spänd av förväntan inför 2010! Blir ju mamma i januari vilket känns helt fantastiskt... OM nu inte lillen t.o.m skulle få för sig att ploppa ut under 2009, hihi!

Kommentera inlägget här :