Före och efter

publicerat i Om mig

Var på stan i fredags och passade då på att klippa mig på drop in! Skulle egentligen gjort det hos Emma förra helgen men hon har fullt på salongen och jag brukar vara upptagen på helgerna så det passar inte alltid :) Men jag hittade en bra tjej i fredags! Hon var jätte trevlig. Borde ha klippt mig för någon månad sen men jag velar alltid om jag vill ha långt eller kortare. Nu hade jag långt och slitet hår. Men jag har inte tid att ha långt hår eller ork för jag sätter bara upp det i en tofs sen har jag så tjockt hår så det tar år att göra något med det.
Före 

Efter

Lite skillnad på längd kände jag idag när jag satt upp det. Lite ovant är det allt men jag är rätt nöjd och Andreas tycker jag ska ha lite lugg och kortare så det blev nog bra.. Tråkigt att ha uppsatt varje dag..
Shoppade lite kläder också och denna gång för att jag var tvungen, har knappt några jag kan ha längre. Tycker inte om att köpa mamma kläder men jag köpte ett par till leggings och ett par jeans tights i min vanliga stl sen några tröjor på cubus. Men såg ett par fina svarta byxor på H&M´s mamma avdelning som jag kanske köper..

Magen växer!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av sandra:

Vilken fin mage=)

Kommentera inlägget här :