Flytta

publicerat i Om mig
Idag skulle det komma en kille och köpa sminkbordet + spegeln men han hörde aldrig av sig så jag hörde av mig. Men då skulle han inte flytta idag för att det regnar så han kom aldrig.. Hatar när folk säger att dom kommer för att köpa en sak sen gör dom inte det när man väntar, speciellt om dom inte hör av sig. En annan tjej har nyss mailat om det så vi får se om hon vill ha det. Är inte så bråttom men vi gärna ha det sålt innan vi flyttar..

Den 1 Oktober ska vi alltså flytta om det inte blir tidigare, beror på om någon tar den här lägenheten snabbt eller inte. Tittade på en större hyres trea i lördags och igår skickade vi in kontrakten. Inte så långt ska vi flytta utan där vi har vår bil parkerad och den är på botteplan, vilket underlättar med barn och vagn. Den är inte jätte stor men det är två fullstora sovrum och en klädkammare + bätte planlösning. Nu är Alvins rum väldigt litet så han får knappt plats att leka sedan vi bytte till en stor säng. I början kommer bebis sova med oss men sedan får dom dela rum tills vi köper radhus/hus. Kommer nog inte att köpa någon lägenhet så därför hyr vi ett tag till. Vi ville ha något vi kan flytta in i snabbt eftersom jag snart börjar plugga och vi vill inte flytta i början med en bebis så det blir nog bra så här. Har väldigt nära till skolan/dagis härifrån också, det är inte helt fel.

Det som är jobbigt med att flytta förutom städning, rensning och packning är att man vill köpa så mycket nytt men vi måste köpa vagn, bilstol och skötbord i första hand.. Sen kanske en ny säng till oss.. Inte det roligaste att lägga pengarna på men vi sover nog skönare efter det. Vi har bara en 120cm säng än :-) haha.. Men vi har fått plats bra fast Alvin legat mellan oss ibland men med två barn blir det nog lite väl tight..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Evelina:

Skönt attn i får större nu iaf! :D Hoppas ni hittar ett bra hus snabbt också. Men de är ju skönt å bo större så länge. De är ju lite väl litet nu . hihi

Kommentera inlägget här :