Nytt år och ny vecka.

publicerat i Vardag
Fint väder på den nya veckan och det nya året. Idag är det lite vardag igen då Andreas jobbar men han jobbar bara tre dagar denna vecka så det känns fortfarande som lite helg. Alvin och Edvin är ledig en vecka till sen börjar båda på dagis, Alvin längtar dit för han pratar om det då och då. Edvin vet inte riktigt vad som väntar honom :-) Sen är det 2 veckors inskolning som gäller och efter det börjar skolan igen. Innan dess måste jag köpa alla böcker som behövs och en del annat. Idag kommer det en tjej som ska köpa vår syskonvagn så nu blir vi väl förhoppningsvis av med den. Tänkte först köpa en ny vagn till Edvin men med tanke på hur lite vi använder vagnen förutom när Edvin sover så får nog han ha Alvins gamla Emmaljunga Scooter som det egentligen inte är något fel på. Köper hellre en del nya möbler till övervåningen!
.
Nej dags att ta tag i dagen för nu börjar Edvin bli trött.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Therese - Colins mamma:

Ja, då var han inte stor på sin första utomlandssemester :) Det är väl lång flygresa dit? Smidigt när de är små och kanske t o m ammar. Nu när de blivit lite större är det desto mer som ska med!



Jag vet inte vart ännu, Viktor har aldrig varit på en riktigt "klassisk" charter så vi funderade på Gran Canaria eller något liknande?



KRAMAR

2:a kommentar, skriven , av Petra Bloggar:

ja tänk om man hade pengar till allt man vill ha :-) Jag hade också prioriterat möbler :-)

3:e kommentar, skriven , av madde:

Bra tänkt :D



Spännande med inskolning & skolstart för dig!



KRAM

Kommentera inlägget här :