Vad har hänt sedan sist

publicerat i Om mig
Känns som det var längesedan jag bloggade men ja det var ju några dagar sedan vi hade internet men nu är det igång. Har varit ganska bra att vi inte haft det för man fastnar lätt här :-)
.
Vi har väl inte direkt kommit ordning här men det går sakta men säkert. Vi har inga gaderober, städskåp, eller förvaring överhuvudtaget nästan så det finns ingenstans att packa upp kartongerna. Antar att hon mest haft byråer. Badrummet är på god väg att bli klart, ska upp spegel, lampa, lister och lite småfix sedan är det tvättstugan som ska göras nu i veckan. Efter det ska det bli tapeter och lister på övervåningen. Vi kan i alla fall duscha och gå på toaletten det kunde vi inte de första dagarna! Vi har ingen tvättmaskin och nu börjar tvättkorgen bli överfull eller ja kartongen därför prioriterar vi tvättstugan före tapeter på övervåningen.
.
För Alvin går det hur bra som helst på dagis! Inga tårar eller tveksamhet överhuvudtaget när jag har lämnat honom! Han pratar om bläckfisken som hans avdelning heter och sjunger deras sång " bläckfisk barnen bläckfisk barnen här är vi, här är vi.." Idag var vi ute och hörde barnen som bor bakom vår gäststuga som var ute på sin studsmatta så Alvin gick dit sedan pratade jag lite med hans pappa och Alvin blev kvar där! Trodde dom var ute men sen såg jag dom inte och gick över men då lekte dom på pojkens rum! Roligt att han har hittat en kompis som dessutom har samma namn som honom och dom går på samma avdelning på dagis! Ett år äldre är han men det fungerar bra, dom hade köpt glass av glassbilen!
.
Edvin har utvecklats mycket den senaste veckan, nu kan han ligga på mage utan att börja skrika så han har lärt sig att ta sig bakåt och röra sig åt sidorna! Snart kanske han kryper! Stadigare är han också när han går om vi håller i honom! Var på bvc förra måndagen och han väger fortfarande lite ca 7,1kg och han blir 9 månader imorgon. Får se om jag får i honom någon välling så vi kan sluta med ersättningen!

Kommentera inlägget här :