Tisdagskväll

publicerat i Vardag
Rätt stressig eftermiddag här hemma blev det. Edvin har bara sovit en gång idag för han sov så länge på förmiddagen så han blev lite gnällig på slutet innan han fick gå och lägga sig klockan 18. Alvin har varit på dåligt humör flera dagar nu och börjat putta på Edvin. Antar att det beror på att Edvin numera tar för sig lite mer! Alvins leksaker får han absolut inte röra men Alvin ska ta allt Edvin har! Busunge! Andreas kom dessutom hem sent när Edvin redan sov, han hade en anställningsintervju med en som han ev ska anställa, som var två timmar lång! Han nattade Alvin och då passade jag på att åka in för att köpa nya underkläder till Alvin och nu sitter vi i soffan och kollar på Äntligen Hemma.
.
Tänkte ge er gående och cyklande ett litet tips nu när det är mörkt ute, använd reflexer!! Man ser er inte när man kör bil på kvällen när det är mörkt. Livsfarligt! Inget man tänker på innan man får körkort/kör bil. Gjorde inte jag i varje fall..
Alvin tidigare i veckan vid vår lekpark här i närheten!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Britta bloggar:

Jobbigt med stressig eftermiddag, se till att ta det lugnt nu ikväll!

2:a kommentar, skriven , av Therese:

Så var det här hemma också idag. Theo sov länge på förmiddagen men sedan blev det bara 10 min på eftermiddagen, vilket resulterade i en gråtkväll. Han sover vanligtvis tre gånger på dagen. En gång är alldeles för lite för honom. Han börjar bli mer mammig nu, så vid vissa läggningar får han lite panik när jag går ut ur rummet.



När det gäller leksaker är det också lika här. Mira knuffas och har sig bara för att theo inte ska ta "hennes" leksaker. Jätte jobbigt. Jag hoppas det går över snart.



Sovgott!

Kommentera inlägget här :