Vila i frid

publicerat i Om mig
Inatt har min mammas farfar Alvar somnat in. 91 år gammal. Nu hoppas vi att han ska vila i frid! Alltid lika sorligt när någon somnar in men han har varit sjuk den sista tiden så det var nog det bästa. Jag har "turen" att få ha många av mina släktingar i liv. Har unga föräldrar så det är nog en av orsaken. Men det är roligt! Mina barn har fått träffa många äldre släktingar!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Therese - Colins mamma:

Beklagar.



Men visst är det en förmån att ha kvar äldre släktingar i livet så länge! Jag har tyvärr bara kvar mormor - man får ta tillvara på det så länge de finns med.



Jag är glad att Colin har far- och mor-föräldrar som är så pass "unga" - en fördel med att inte själv vara så gammal när man får barn.



KRAM

2:a kommentar, skriven , av Petra:

Beklagar:(

Min morfar blev ju 90 och det är man ju glad över att de fått ett långt liv ialla fall,däremot blev min mamma inte gammal inte ens pensionär så det är trist,vi har inga äldre alls i vår familj nu:(trist för barnen oxå kram kram

3:e kommentar, skriven , av emma:

kram till dig gummsan! o vila i frid alvar

4:e kommentar, skriven , av Pyttianna:

Beklagar sorgen... visst är det himla roligt när barnen hinner att träffa så många av sina äldre släktingar.



Ta hand om er! Kramar

5:e kommentar, skriven , av Rövarmamman♥:

Beklagar sorgen, håller med det är helt fantastiskt att de små får hinna möta de äldre. Min älskade farfar hann närvara på min dotters dop, knappt tre veckor efter gick han bort. Men är så varm i hjärtat av att han var där på hennes stora dag! Ha en underbar helg! KRAM

6:e kommentar, skriven , av madde:

Jag beklagar sorgen. Men vilken tapper gammelfarfar du haft som kämpat ända till 91 år!



Tänker på er!



KRAM

7:e kommentar, skriven , av Madde:

Kul med unga föräldrar

8:e kommentar, skriven , av Stina:

Beklagar sorgen =(

Kommentera inlägget här :