Tisdag

publicerat i Vardag
Godmorgon! Idag ska vi till dagis på inskolning igen och vara där en timme som igår, på onsdag får vi se hur det blir med tiden. När vi var där på inskolningsmöte trodde dom först att Alvin aldrig hade gått på dagis men det har han ju så det ser inte ut som det kommer ta så lång tid men det vet man aldrig. Igår sprang han runt och lekte och struntade i mig nästan. Han frågade bara vart jag skulle när jag hämtade Edvin i vagnen. På tal om Alvin så har han börjat spotta! Han får inte göra det och absolut inte inomhus och det vet han såklart men det stuntar han i när han är sur. Nu har vi sagt att han får göra det när han borstar tänderna.
Hoppas ni får en varm och solig dag!
Min nya älskade dator, hade helt bestämt mig för den vita macbooken men denna kostade lite mer men är mycket bättre enligt säljaren om man jämför dom och nu ångrar jag mig inte. Andreas som inte alls tyckte jag skulle köpa en är också lite imponerad ;-)
Nej nu står Alvin i fönstret igen. Vi har en ganska djup fönsterbräda bakom ena soffan och där står Alvin gärna. Vet inte hur jag ska få honom att inte stå där..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Erika:

härligt med ny dator! min är typ slut skulle också behöva en ny...



ang. vagnen så var det en "easywalker" jag hört bra om, hihi! men googlade att det fanns en vagn som hette babyjogger med :-) hihi!

2:a kommentar, skriven , av sandra svarar:

Erika: Ska läsa på om easywalker också, såg bara att det inte fanns så många beg, har ingen lust att köpa helt nytt egentligen.. Gud vad svårt det ska vara med vagnar :-)

3:e kommentar, skriven , av Petra bloggar:

ååååh vill också haaaaaa! :D hihi!

Kommentera inlägget här :