Orolig

publicerat i Edvin

Vet inte om vi behöver åka in igen med Edvin! Han har skrikt från kl 5 till för 20 minuter sedan. Det gick inte att få stopp på det så vi hoppade in alla i bilen och åkte en sväng med det hjälpte inte. Men när vi kom hem så fick Andreas i Edvin mat och nu tror jag Edvin sover inne i vårat sovrum. Vet inte om jag vågar gå in och titta, måste ju väcka Anderas om han somnat för vi har inte ätit middag. Jag har inte ätit lunch heller för den delen. Bra dag!

Han hostar inte som förut men när han skriker och andas har man slemmet och tillslut fick han knappt luft lätt det som. Har packat en väska utifall vi måste åka in! Vill inte att han ska bli sjuk igen!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av emma:

fy vad jobbigt hoppas de bara är de som dom sa att de är för han är snorig..=( inte roligt när dom små är dåliga allra helst i den där åldern. håller tummarna att han kommer bli bra nu.. sov gott om ni nu får nå sömn gumman.. kraaaaaam

2:a kommentar, skriven , av Stina:

Usch vad trist för er! Jobbigt att han inte mår bra. Hoppas han mår bättre snart och att ni andra kan slappna av lite.

Tänker på er och håller tummarna!

Kram

3:e kommentar, skriven , av Jessica:

Hej!

Ingen rolig sits! Jag har lärt mig sen vår dotter var straxt under 1 år och blev dunder magsjuk att hellre åka in en gång för mycket än för lite. Hade ja lyssnat på sjukvårdsupplysningen och bvc (som tyckte vi skulle vara hemma och få i henne vätska) vilket inte gick knappt men efter en helt torr blöja på en tjej på lite mindre än 1 år på hela natten + fm så är de inte ok!

Så vi åkte in och hade vi kommit senare så hade vi behövts läggas in längre tid för att få upp vätskebalans mm, men nu räckte de att vi stannade någon timme hos en superbra läkare!

Lycka till!

Kommentera inlägget här :