Läkarbesök

publicerat i Edvin

Konstigt att vissa inlägg inte går att kommentera. Vet inte vad som är fel!

Idag var jag som sagt på bvc med Edvin. Han väger lite över 4,6kg och är 55 cm lång! Han har gått upp ca 600g på två veckor. Väldigt bra, så hungrig är han nog inte! Fick träffa en annan bvc-sköterska idag, det var lite synd eftersom jag hade lite att ta upp med min vanliga. Gick såklart lika bra med den andra men jag gillar Alvins&Edvins vanliga. Hon trodde inte att Edvin var överkänslig mot mjölk, hon frågade om han hade utslag. Men jag trodde att det visade sig olika på alla och att man inte behöver ha utslag. Vi skulle öka antal minifomdroppar vid varje tillfälle till 15 droppar isället för 10droppar tyckte hon. Vi skulle iaf ta upp magen med barnläkaren tyckte hon.

När jag fick träffa barnläkaren skrek Edvin hela tiden så det var lite svårt att prata, men allt såg bra ut med honom och han hade starka ben sa han! Att Edvin fortfarande är rosslig var inget ovanligt efter rs-virus för det kan sitta i länge, men man ska såklart fortfarande ha koll på honom så han är pigg. Men det är han!

Om Edvins mage sa han att det kan vara kolik och att det kommer gå över och det vet jag ju. Men som bvc-sköterskan och läkaren sa så är det nu man är i det och det är inte så lätt. Men läkaren tyckte iaf att det kunde bero på mjölken så nu äter Edvin mjölkfritt från och med idag. Vi fick ett recept på en gång och en burk gratis! Hoppas detta hjälper. Han sa att ibland är barnen inte allergiska utan att det är bättre för magen utan mjölk.

Problemet är bara att nutriamigen smakar rent utsagt skit och luktar likadant! Edvin är väl inte överförtjust i den nya maten. Han har inte ätit lika mycket som med Nan men sist åt han lite mer i alla fall. Så det kommer nog hoppas jag!


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av eamma:

vad skönt gumman,oftast är de ju bara en intolerans för de är svårare att bryta ner mjölkproteinerna eftersom dom är längre.. =) håller tummarna att det ska hjälpa =) kan ju ta upp till två veckor innan fullt resultat syns.. vi måste ses nån dag i veckan..kramkram

2:a kommentar, skriven , av Petra:

oj vad mkt han gått upp,bra.Hur mkt ersättning ger du ungefär varje dag?jag ammar ju men ger ersättning oxå sedan 2 v tillbaks.kram

3:e kommentar, skriven , av Emily:

hua för kolik men precis, det går över! det är en vääääldigt kort period av livet :D



kramar

4:e kommentar, skriven , av sandra svarar:

Emily: Ja det är ju en kort period men det känns som evigheter ;) Haha..

Kommentera inlägget här :