Tisdagen börjar bra

publicerat i Vardag

Tycker att denna tisdag har börjar rätt bra, hyffsat utvilad och vi hann med en morgonpromenad innan frukost och dagis. Första gågen sedan Edvin föddes. Jag och Alvin gick alltid innan frukost förut. Alvins morgon däremot har inte börjat bra. Han är jätte trött idag tack vare hans springade på nätterna och idag var han dessutom vaken efter 6 då jag gjorde mat till Edvin. Ej bra för honom. Redan i vagnen imorse började han gnälla sen på dagis fick dom andra barnen absolut inte titta på Edvin för det var hans lillebror och han blev sur när han inte fick ha den största cyklen först. Får se hur det har gått när jag ska hämta honom om en timme. Han vaknade vid 22 igår och kissade sen låg han bredvid oss när jag matade Edvin vid halv 3. Vi hade inte märkt att han kommit in till oss.

Just det de som mer är bra denna morgon är att dom ringde upp mig från en ur och skur förskola i närheten och sa att hon nu hae läst mitt mail jag skickat för några veckor sedan. Så nu har jag satt båda barnen i kö. Hon blev glad när jag sa att Alvin är en 07 för dom behöver tydligen en 07 till augusti. Skulle vara jättebra om han fick en plats där då efter sommarledigheten! Jag har alltid velat haft ur och skur men förut passade det inte eftersom jag inte hade bil mm. Dom skulle ha styrelsemöte ikväll sen skulle hon höra av sig. Hon var jätte trevlig! Hoppas verkligen båda barnen får plats där. Svåraste är att få in Edvin i januari eftersom många förskolor har flest platser i augusti men hon trodde inte det skulle vara så stora problem om Alvin får en plats snart eftersom syskon har förtur.

Nu ska jag fixa lite här hemma innan stora killen kommer hem!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av carolina:

grattis till förskolan, gud vad bra! vilken förskola är det?=) jag har så dålig koll, men jag vet att det ligger en förskola här vid oss i rudbecksparken, den är ju närmast :)

jag köper renee voltaire på ica skrapan faktikst, men jag vet att dom finns på ica maxi hälla också, fast inte så tydligt, tror att det är där man tar ketchup, haha :P

Kommentera inlägget här :