Tisdag, vardag och bvc besök

publicerat i Vardag

Idag är det tisdag och därmed vardag igen. Ganska skönt ibland det med. Ävem om det såklart är roligast när vi alla är hemma. Jag var uppe först imorse efter ha fått Edvin att somna om efter en timme. Han vaknade vid 6. Andreas som skulle springa på morgonen fick skynda sig till jobbet istället.

 Men vi båda är trötta idag. Vi var in till Alvin 4 ggr innan vi la oss igår. Vet inte vad vi ska göra men det känns inte hållbart.. Pratade med en annan mamma på bvc idag och hennes dotter var likadan tillslut bar dom in hennes säng till deras rum och då gick det bra. Men det går nog inte här eftersom Edvin då väcker Alvin. Känns lite sådär att Edvin sover bättre än Alvin vissa nätter :-) Skillnaden är väl att Edvin vaknar för mat men inget mer. Alvin säger att han vill sova i mammas säng men det går inte. Lite jobbigt är det allt för man vill inte att han ska kännas sig utanför och få sova i ett rum när alla andra sover i ett annat. Fast jag orkar inte med att dom väcker varandra för då slutar det med att vi sitter i soffan alla kl 3 på natten.

3 månaders bvc besöket gick bra. Edvin väger 5,5kg och är 60cm lång! Inte så jättestor kille men han växer fint. Sprutorna däremot var ingen hit. Får se om han får någon reaktion men han har sovit sedan vi kom hem förutom lite mat nyss. Edvin kräks mycket igen, inte så att det sprutar ut mest rinner men ibland kommer det ganska mycket. Bvc sköterskan tror det kommer sluta bara Edvin får äta lite mer fast föda. Fick en receptbok på saker man kan göra på nutriamigen som är den maten Edvin äter nu. Visste inte att man kunde göra gröt och välling på det. 1 månad kvar sen får han börja med smakisar! Spännande!

Kommentera inlägget här :