Påsken

publicerat i Om mig

Vår resa började igår morse vid sju och jag kan säga att den inte blev allt för roligt. Edvin tycker nämligen inte om att åka bil när han är vaken vilket slutat med att han skriker behöver väl inte gå in på några detaljer.. På hemvägen stannade vi till hos Andreas pappa för att vänta tills det blev mörkt så Edvin kunde somna. Han är väldigt känslig den killen och vill ha sina rutiner annars slutar det inte bra. Han väckte Alvin som hade somnat för kvällen i bilen coh han blev jätte ledsen. Men blev glad när han fick stanna hos farfar och spela bandy (som han redan hade gjort hela dagen). Annars var dagen trevlig och vi åt god mat, oxfilé och en massa gott!

Idag åkte vi till Andreas pappa igen för att hans fru fyller år. Denna resa gick bättre för Edvin sov både dit och hem. Fast det är inte så långt dit som tur är. Alvin har spelat bandy hela dagen och vägrade äta lunch. Han åt lite sen var det bara att forsätta spela. Han ville inte ens ha fika för det är bara bandy som gäller. Han har ropat efter Adam hela dagen, som är Andreas lillebror. Sen fick han åka på farfars nya fyrhjuling och det var såklart roligt!

Imorgon kommer min mamma, Janne och syster ner för att hälsa på! Trevligt med besök. Märkte att det är lite annorlunda att åka bort med två små barn istället för ett :-) Men Alvin har man knappt sett röken av för han har bara spelat bandy bandy bandy. Han skulle itne ens behöva några andra leksaker mer en sin bandyklubba, mål + bollar..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Petra:

Min Engla hatade att åka bil då hon var mindre peppar peppar går det bättre nu när hon sitter bak!fina kläder Alvin har på sig kram o godnatt

2:a kommentar, skriven , av Therese:

Trist att det blir strul när ni åker bil. Vi har tur Viggo brukar oftast bara sitta och leka eller somna. Har påsken varit bra annars?

3:e kommentar, skriven , av Petra Bloggar:

hihi jag känner igen det där! Elliot avskydde att åka bil väldigt länge, så man åkte ju inga turer i onödan precis ;-)



KRAMAR

4:e kommentar, skriven , av Alexandra:

Åh vad jag känner igen det där... och det är som du säger... man märker skillnad mellan ett och två barn ;)

5:e kommentar, skriven , av Sandra svarar:

Alexandra: Ja man märker lite skillnad när man ska iväg :-)

Petra: Nej vi åker mest i stan bara :-)

Therese: Ja Alvin brukar också leka, prata eller somna som tur är!

Petra: Tack :) Ja det är itne alls kul förhoppningsvis växer det bort snart!

Kommentera inlägget här :