Tisdag

publicerat i Vardag

Godmorgon.. Alvin väckte mig med att han kom in till oss och blev arg på mig för att jag låg på "hans" kudde.. Vi har en kudde i mitten som han alltid lägger sig på när han kommer in på morgonen. Tror inte han kommer in på nätterna längre utan nu är der mer tidig morgon. Men han väcker oss inte! Utan han lägger sig oftast och somnar om en stund sen vaknar han ungefär vid halv 7. I somras kunde han sova till 9 ibland.

Idag är det 57 dagar kvar till bf. Tänk om det blir snitt då är det inte alls många dagar kvar egentligen, kan lika gärna bli i slutet på december. Men om man får bestämma lite så kommer jag säga januari! Skulle vara lite sådär om det blir 30 januari.. Men men huvudsaken bebis är frisk. Undra hur det är att ha två små barn.. Tror det kommer gå bra men även vara lite svårt ibland. Pratade även med Västerås stad igår eftersom dom gör ändringar inom förskolan efter årsskiftet. Det blir 3 timmar/dag man får ha barnen på förskola om man är föräldraledig. Om inte förskolan bestämmer att man får ha 5/tim/dag 3 dagar i veckan. Men egentligen ska det inte ingå lunch, därför blir det svårt med 3 dagar i veckan.. Antagligen så får man iaf reducerad avgift, så ungefär 200kr billigare får ni nog.

Nu ska jag göra mig klar för skolan..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Erika:

spännande! nu börjar nedräkningen =) Jo här i v-ås började de vaccinera igår, jag ringde bara och hörde när man kunde komma på "drop in"

Kommentera inlägget här :