Planera förlossning

publicerat i Graviditet nummer 2

Den 8 december ska vi/jag till specialist mödravården för att träffa en läkare och planera min förlossning. Ja vi ska väl först och främst titta så bebisen ligger i säte.. Typiskt att det är just den veckan Andreas är på utbildning men det fanns inte så många tider sen klarar jag mig nog bra ändå :) Förra gången fick vi göra UL och då fick vi reda på att Alvin var en pojke... Hoppas vi får göra det igen.. Denna gång har dom lovat att jag slipper vändningsförsök så det tänker jag inte göra!! Var det värsta jag gjort! Emma var med mig sist för Andreas hade precis fått nytt jobb då och var på något möte om jag inte minns fel, ska nog fråga om hon har lust att följa med igen.. Känns som det är långt kvar men det är bara en månad.. Var fort tiden går!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av emma:

Jag följer gärna med gumman =) spännande

2:a kommentar, skriven , av Therese:

Hoppas det kommer att gå bra på specialistvården. Ska det beslutas då om du får snitt eller inte? Vill du göra snitt?



Håller med dej om att man är nyfiken om vem som bor där inne. Jag vill såååå gärna göra ett könsultraljud, men nu är det ju så lite tid kvar... och vi har inte de pengarna över just nu.



Ha en fin onsdag! ram

3:e kommentar, skriven , av sandra:

Therese: Tack! Ja precis då tittar dom hur bebisen ligger i magen och sedan om den ligger i säte får jag ett planerat snitt. Nej eller det spelar mig faktiskt ingen roll men jag vill inte föda med fötterna först så om den ligger i säte vill jag ha ett snitt! Nej vi känner inte heller att vi kommer betala för att titta.. KRam

Kommentera inlägget här :